Praktijkadressen/spreekuren

Hester Viveen Voeding op Maat kunt u vinden op 3 lokaties: Mijdrecht, Woerden, en Vinkeveen. Deze lokaties zijn in gezondheidscentra of fysiotherapiepraktijken die goed bereikbaar zijn, ook voor mindervaliden. Op indicatie is bezoek aan huis ook mogelijk.

bulletGezondheidscentrum Croonstadt

GofysioDe praktijk in dit gezondheidscentrum is gevestigd op Croonstadlaan 3d in het centrum van Mijdrecht (zie www.croonstadtlaan.nl). Dit gezondheidscentrum huisvest 13 zelfstandige praktijken die zich allen bezig houden met de verbetering van uw gezondheid en welzijn. Waar mogelijk en gewenst werken wij samen ter bevordering van uw gezondheid.

Spreekuur
●   woensdagochtend en -middag
●   vrijdagochtend en -middag (om de week)

bulletMedisch Centrum Iepenhof

Fysio-ActiefMedisch Centrum Iepenhof is een nieuw gezondheidscentrum dat vanaf 1 februari 2016 in gebruik is genomen. Het bevindt zich in de bomenbuurt tegenover de Lidl. Binnen dit centrum vindt u 10 praktijken waaronder naast deze praktijk o.a. ook huisartsen, apotheek, psychologen en fysiotherapeuten. Op zaterdag 19 maart bent u van harte welkom op de open dag van 10 tot 13 uur. Het praktijkadres bij Fysio-Aktief op de Ampereweg is hiermee komen te vervallen.

Spreekuur
●   maandagochtend en -middag
●   donderdagochtend, -middag en -avond.

bulletSportmedisch Centrum DE BRON

De BronSMC de Bron is gevestigd op de Herenweg 111b te Vinkeveen (zie www.smcdebron.nl), tegenover de zeilschool en de VVV en direct bij de afslag van de N201.

Spreekuur
●   vrijdagochtend, -middag en -avond. (om de week)

bulletContact

Voor het maken van een afspraak op één van deze locaties kunt u Hester Viveen bereiken op telefoonnummer 06 23 84 69 14 of per email. Voor meer informatie zie Consulten.

 

pepers