Voor verwijzers

Uw patiŽnten zijn binnen mijn praktijk van harte welkom. Als specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid help ik hen graag op een persoonlijke manier bij al hun voedingsvragen.

Motivatie bij uw patiŽnt is een belangrijke voorwaarde om te komen tot gedragsverandering. Tijdens de consulten maak ik dan ook gebruik van de gesprekstechniek Motivational Interviewing.

Mijn speciale aandachtsgebied is overgewicht bij kinderen en volwassenen. Hiervoor beschik ik o.a. over gecombineerde beweeg/voedingsprogrammaís in samenwerking met de fysiotherapeuten op mijn praktijkadressen.

Indien een patiŽnt gebruik wilt maken van een maaltijdvervanger, is het mogelijk om binnen mijn praktijk het BIAmedprogramma te volgen (zie www.biamed.com) of het Hipprodieet (hoog eiwit gehalte, laag koolhydraatgehalte) (zie www.hippro.nl). Ook bij het gebruik van een maaltijdvervanger richt mijn behandeling zich op gedragsverandering t.a.v. voeding en beweging.

Belangrijke informatie die op de verwijzing vermeld hoort te worden is:
ē relevante medische achtergrond
ē laboratoriumuitslagen
ē hulpvraag.

Heeft u interesse in visitekaartjes van de praktijk Hester Viveen Voeding op Maat voor uw patiŽnten? Indien u dit kenbaar maakt per telefoon of email, zorg ik dat uw assistente hierover beschikt.

knoflook